söndag 22 januari 2012

UTFLYKT TILL NYC

I mellandagarna gjorde min lilla familj en tur till NYC för att visa sonen all julskyltning där. Med stora ögon beundrade T alla ljus, men höjdpunkten blev när han träffade sina superhjältar. Han visste sen tidigare att de bodde i NYC.


Spiderman & Iron Man

Visst ser han nöjd ut. När mötet och fotograferingen var klar var T nöjd med utflykten och tyckte att nu kunde de åka hem igen.




3 kommentarer:

  1. Hej Britt! Jag hoppas du är fri för din förkylning. Tyvärr hör det väl januari till att bli lite krasslig. Jag känner att något är på väg att bryta ut i kroppen, får hålla tummarna att det ger med sig snabbt. Vilken fin bild på barnbarnet, jag kan tänka mig att det fanns mycket att titta på i den stora staden.

    På jobbet är vårterminen i full gång. Jag, Pernilla, Ewa och Caroline har bytt arbetsrum . Vi sitter nu i A123 (gamla turismrummet) och vi trivs jättebra. Jag hoppas du har vägarna förbi en dag. Sköt om dig Britt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Emelie!
      Är fortfarande inte helt återställd, hosta som inte vill ge med sig. Slapp i alla fall feber. De som fick det har varit sjuka i omgångar i veckor.

      Kommer en dag och tittar till er. Är väl skönt med färre personer i arbetsrummet - eller?

      Hälsa alla i A123
      Kram Britt

      Radera
  2. Men där är du ju!
    Jag började just undra om du hade gett upp bloggandet, men nu förstår jag att du pausade för att du har varit krasslig. Härligt att du är tillbaka!
    Ha en fin helg!
    Kram!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera